top of page

NATURGUIDE

Badestrand

Tueneset er kjent for å ha en idyllisk badestranden i vakre og naturlige omgivelser. Les mer om Sandstranda, Rundeberget og Ungdomsberga  ved å trykke på bildene under.
Badestranden
Badestranden

Det er idyllen som preger badeområdet på Tueneset. Det er lite tilrettelagt med stupetårn. Baderamper o.l. Her er naturmiljøet er intakt. Med stranda i front, svaberga, havhorisonten og øyene i det fjerne, har du en fantastisk «skyline».

press to zoom
Sandstranda
Sandstranda

Sandstranda i Sandvika passer både eldre og barnefamiliene. Her kan du og barna vasse uti uten å være bekymret for balanse eller brådypet. Du kan sole deg, nyte naturbildet og badelivet fra marka, benker eller berg. Et steinkast unna ligger et toalett også til bruk for handikappede. Like ved finner du også krabbedammen. Stranda er et godt utgangspunkt for å starte aktiviteter som snorkel, kajakk og SUP- brett.

press to zoom
Ungdomsberga
Ungdomsberga

Lengst ut fra stranda ligger «Ungdomsberga» som er flott sted for stuping og sportsdykking. Brukerne her som det ligger i navnet ungdom. Hvorfor ikke ta med stanga og prøve fiskelykken som de på bildet.

press to zoom
Rundeberget
Rundeberget

Mellom stranda og ungdomsberga ligger «Rundeberget». Her stortrives de litt større barna. Ved høyvann er berget under vann og godt synlig og et yndet svømmemål ved lavvann.

press to zoom
Friskt og godt
Friskt og godt
press to zoom
bottom of page